• Ben je op zoek naar een eerste werknemer voor je boetiek? Of wil je nog iemand erbij die binnen je winkel en binnen je team past?
  • Twijfel je of je wel de juiste kandidaat met de juiste ‘fit’ hebt gevonden voor jouw zaak?

Een juiste selectie maken uit een aantal kandidaten is niet makkelijk, maar wel essentieel.  Je zoekt iemand met de juiste kennis en vaardigheden, maar ook iemand met de juiste ingesteldheid, én iemand die past binnen je team !

Heel tijdrovend dus, en als zaakvoerder van een winkel heb je nog 1000 andere zaken aan je hoofd …

Maar als de persoon die je aanwerft nadien niet de juiste persoon blijkt voor jouw winkel, kan dit wel duur voor je uitdraaien…   Denk aan jouw geïnvesteerde tijd, de personeelskost, de inwerktijd, de impact op het team, …

Muriel helpt jou om een juiste beslissing te nemen!

Als bedrijfspsychologe met een jarenlange ervaring binnen de retail en de fashion-sector, help ik je bij de selectie van je medewerkers.

Ofwel neem ik de volledige selectieprocedure op mij, d.w.z. van screening van cv’s tot voorstelling van de beste kandidaten aan jou en je team.

Ofwel doe je als zaakvoerder de eerste gesprekken zelf.  De beste kandidaten komen dan nadien bij mij voor een diepte-interview.  Ik bezorg je nadien een uitgebreid rapport, zodat je op basis hiervan een juiste beslissing kunt nemen.

Interesse? Vragen? Bel of e-mail me: 0473 92 76 01muriel@2mpower.be