Met 2Mpower willen wij enerzijds het geloof in de lokale boetiek versterken.  We helpen, empoweren, zaakvoerders om (opnieuw) vertrouwen te krijgen in hun winkel en dit uit te stralen naar hun klanten.

We zijn ervan overtuigd dat je, door op een andere manier naar je winkel te kijken, er een sterk en uniek merk van kunt maken, los van de factoren waar je toch geen invloed op hebt (crisis, internet, goedkope ketens …).

Daarnaast bundelden wij onze trainings- en sales ervaring om zowel startende als ervaren verkopers en verkoopteams die extra tools en tips te geven om met vertrouwen, vanuit ieders eigenheid, met meer succes en meer plezier te verkopen. Via opleidingen en sales coaching, op maat van elke verkoper of verkoopteam.

Meer info ?

Bel ons: Muriel 0473 92 76 01 of Michèle 0474 97 50 31, of mail naar welkom@2mpower.be

Ja, ik wil meer info

Waarom kiezen voor 2Mpower ?

  • 20 jaar praktijk-ervaring in HR en Retail, als trainer/consultant én ‘on-the-field’ als sales agent en customer service manager. Wij kennen het klappen van de retail- en sales-zweep!
  • No-nonsense coaching, opleiding en selectie-advies.
  • Geen saaie theorieën, wij geven concreet toepasbare tips inzake verkoop, marketing, leidinggeven, klantenbeleving, mindset, …
  • De beste investering is een investering in jezelf ! En je investering bij 2Mpower verdient zichzelf vanzelf terug!
  • Wij zijn geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille, waardoor je een korting kunt krijgen tot 30% op onze opleidingen!

Muriel Herbst

Het leven en je carrière is 1 grote leerschool, een soms hobbelig parcours met enorm veel kansen. En die kansen en leermogelijkheden moet je grijpen, elke dag opnieuw.

Mijn carrière is tot nu toe inderdaad een parcours geweest van leren, kansen grijpen, en nieuwe mogelijkheden ontdekken!

Ik startte als HR-consulent, waarbij ik kon duiken in de wereld van selectie, training en opleiding.

5 Jaar later ging ik een totaal andere richting uit! Ik besliste de agentuur van mijn ouders over te nemen en ging als verkoopagent aan de slag met prachtige merken! Een mooie tijd, met toffe klanten en leveranciers, en vooral zeer leerrijk op vlak van management, verkoop, marketing, klantgerichtheid, financiën, en noem maar op …

Tijdens deze jaren zag ik ook wat voor toffe boetieks wij hebben over gans België! En hoe deze ‘kleine zelfstandigen’ dag na dag alles geven om van hun winkel een succes te maken! Maar ook hoe zij voor alles steeds zelf oplossingen moeten zoeken, hoe zij in hun beperkte vrije tijd blijven doorwerken om maar mee te zijn met social media etc. , en hoezeer zij een klankbord missen.

En voor dat klankbord (en veel meer!) willen wij zorgen!

In 2019 besliste ik mijn achtergrond als consulent en trainer te laten samenvloeien met mijn ervaring met sales en de retail-wereld! Van daaruit is 2Mpower ontstaan, en sindsdien zorgen we voor meer power voor de boetieks en startende en meer ervaren sales professionals!

E-mail Muriel
0473 92 76 01

Michèle Borstlap

Aan mijn onvergetelijke mooie jaren in het buitenland dank ik mijn passie voor talen, en bijgevolg ook voor communicatie.  Ik heb 17 jaar heel graag gewerkt bij het mooiste en origineelste Belgische brillenmerk theo.   Die 17 jaar hebben mij veel inzichten gebracht.  Ik heb met veel plezier Spanje rondgereisd om samen met onze klanten hun winkel nóg beter te maken.  Ik zag heel veel mooie voorbeelden. Winkels die inspireren, die tonen hoe het kan. Winkels die zich onderscheiden van anderen door hun persoonlijke aanpak, of door een “andere kijk”.   Maar in welke markt ook, aan de andere kant van de wereld, of hier dichtbij, vaak komen we dezelfde obstakels tegen. En net dat is wat ik graag doe, samen die obstakels eens van een andere kant bekijken.  Is dit wel een obstakel? Of kan ik hier net een sterkte van maken?

Heel leuke en inspirerende jaren dus, maar soms moet je springen, en durven veranderen!  Echt lang hoefde ik bijgevolg niet na te denken toen Muriel me vroeg om onze krachten te bundelen, en samen het geloof in de lokale boetiek weer te versterken. Wat een mooie missie!

Verder ben ik geïnteresseerd in mensen, iemands verhaal voelt vaak aan als heel verrijkend.   Retail ligt me nauw aan het hart (natuurlijk shop ik graag!). En oh wat kan ik  genieten van een heerlijk ontbijtje op zondagochtend, warme zomeravonden met vrienden en samen met m’n familie plezier maken!

Een gezond evenwicht hebben tussen werk, gezin, en vrienden maakt mij gelukkig.  En dat lukt aardig…

E-mail Michèle
0474 97 50 31